Επιστροφή στα καθημερινά!

χαλαρωση κι επιστροφήΣκέφτομαι τις ημέρες που πέρασαν.

Μία όμορφη μικρή ανάπαυλα στη ροή της καθημερινότητας μου. Ένα μίνι διάλειμμα, που όπως όλοι πολύ το είχα ανάγκη. Να ξαποστάσω, να ξεκουραστώ, να δω φίλους και να διασκεδάσω. Κι όντως αυτήν την φορά το κατάφερα! Ναι, ήταν ένα υπέροχο διάλειμμα, μόνο που όπως όλα τα διαλείμματα πρέπει να τελειώνει στην ώρα του γιατί αλλιώς γίνεται μακρύ, βαρετό και απορρυθμιστικό!

Σκέφτομαι και τις ημέρες που έρχονται.

Η επιστροφή στην καθημερινότητα· στην ομαλή ροή των πραγμάτων· στο πρόγραμμα μου. Κι έτσι αντιλαμβάνομαι τελικά πως όσο και να το θέλω να κρατήσει παραπάνω, η ανάπαυλα μου τελειώνει τώρα. Αφουγκράζομαι τον εαυτό μου, κι η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι πολύ καλά με την επιστροφή στην οικεία ρότα της ζωής μου. Με ηρεμεί αυτή η οικειότητα κι έτσι μπορώ να αποκομίσω τα οφέλη της ξεκούρασης. Ορίζω κι εγώ καλύτερα έτσι τον εαυτό μου και τις συμπεριφορές μου. Δίνω στον εαυτό μου την ευκαιρία να συνειδητοποιήσει την αλλαγή και να προσαρμοστεί ξανά. Νομίζω πως είναι αυτή η διαφοροποίηση από την μία συνθήκη στην άλλη που με κάνει να εκτιμήσω την ξεκούραση που έλαβα και να την απολαύσω ουσιαστικά. Έχω πάρει μία μικρή απόσταση από την καθημερινότητα και τώρα επιστρέφω με πιο καθαρό μυαλό, και με μεγαλύτερη διάθεση να προχωρήσω.

Κι έτσι όπως είμαι γεμάτη κι ανάλαφρη ψυχικά, και βέβαια δυνατή σωματικά ανακαλύπτω κι άλλους στόχους, νέους που θέλω να κατακτήσω· αποκαλύπτονται μπροστά μου νέοι δρόμοι κι ευκαιρίες κι έτσι αποφασίζω να επιστρέψω με ορμή!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή του σχολίου σας συναινείτε στη συλλογή των στοιχείων που δίνετε.
Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το rootsandroutes.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του rootsandroutes.gr


Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (ivf) Χριστούγεννα έμπνευση έφηβοι έφηβος αγάπη αυθεντικός εαυτός βιβλίο γιορτή γονείς γονείς και παιδιά γονιμότητα δημιουργική απασχόληση δραστηριότητες εαυτός εαυτός και άλλοι εδω και τωρα ενοχές εξέλιξη εσωτερικό παιδί ευγνωμοσύνη ευ ζην ευημερία εφηβεία ζευγάρι ισορροπία οικογένεια οριοθέτηση παιδί παιδιά προσωπική εξέλιξη πρόταση σκέψη της ημέρας στόχος συμβουλές συμβουλευτική συμπεριφορά συναισθηματική νοημοσύνη σχέσεις σχολή γονέων υποστήριξη φροντίδα ψυχολογική υποστήριξη ψυχολόγος όρια