Η ιστορία μας, η Σχέση μας!

lovers-1264166_1280Η ιστορία μας, η σχέση μας. Μία συμβουλευτική ομάδα για ζευγάρια που νιώθουν να έχουν χάσει την σύνδεση τους, να εμποδίζεται η επικοινωνία τους, και θέλουν να ξαναγνωριστούν.

Ποιά είναι η ιστορία μας;

Πως γνωριστήκαμε κι ενωθήκαμε εμείς οι δύο;

Τί είναι αυτό που μας έφερε μαζί;

Από που ξεκινήσαμε και πού πάμε;

Αυτές κι άλλες ακόμα ερωτήσεις θα κληθούμε να απαντήσουμε και μέσα από αυτές να δώσουμε νόημα στην σχέση μας και στην ιστορία μας.

Ο στόχος είναι μέσα από την αλληλεπίδραση της ομάδας να αποκαλυφθεί και να καταγραφεί η δυναμική της σχέσης στην οποία χρειάζεται να δώσει έμφαση το κάθε ζευγάρι, το μοτίβο συνεργασίας, τα δυνατά και τα ευάλωτα σημεία του ζευγαριού.

Ο τελικός στόχος είναι να δουλευτούν τα κομμάτια που θα βοηθήσουν να ξαναγράψουμε την ιστορία μας και να έρθουμε πάλι κοντά!

Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα, στο Woman Center Care & Cure, στις 19:00 και θα έχουν διάρκεια 1 1/2 ώρας.

Η πρώτη γνωριμία της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε με την Χριστιάνα Γερμανού στο 6948 88 21 42 και στο cgermanou@rootsandroutes.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή του σχολίου σας συναινείτε στη συλλογή των στοιχείων που δίνετε.
Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το rootsandroutes.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του rootsandroutes.gr


Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (ivf) έμπνευση έφηβοι έφηβος αγάπη αυθεντικός εαυτός βιβλία βιβλίο γιορτή γονείς γονείς και παιδιά δημιουργική απασχόληση δραστηριότητες εαυτός εαυτός και άλλοι εδω και τωρα ενοχές εξέλιξη εσωτερικό παιδί ευγνωμοσύνη ευ ζην ευημερία εφηβεία ζευγάρι ισορροπία οικογένεια οριοθέτηση παιδί παιδιά προσωπική εξέλιξη πρόταση σκέψη της ημέρας στόχος συμβουλές συμβουλευτική συμπεριφορά συναισθηματική νοημοσύνη σχέσεις σχολή γονέων υποστήριξη φροντίδα ψυχολογία ψυχολογική υποστήριξη ψυχολόγος όρια